Universumin mestareita

Masters of the Universe Classics ja yleisiä juttuja elämästäni

Muutama uusi kuva He-Ro:sta

Posted by eurokolikko : 09.06.2009

Mattycollector.com:ssa on nyt myös He-Ro listattuna ja listauksen mukana on julkaistu muutama uusi kuva He-Ro:sta.

He-Ro lähikuva He-Ron viitta

He-Ro varusteineen He-Ro pakattuna

Viitan takaosan näyttävä kuva on julkaistu epävirallisesti jo aiemmin (netissä ei tässä blogissa), mutta nämä kuvat ovat virallisia kuvia tuotteesta. Kuten huomaatte He-Ron miekka on erilainen kuin huhtikuussa julkaistuissa kuvissa. Aiemmissa kuvissa ollut miekka on ollut prototyyppi ja tämä miekka on lopullinen versio. SDCC-messuilla ja Mattycollectorissa myytävät He-Rot ovat muuten aivan samalaisia, mutta SDCC-versiossa on SDCC-logo maalattuna He-Ron rintaan haarniskan alle (tämä on kerrottu uusimmassa Toyfare Magazinen numerossa). He-Ron sauvassa olevat jalokivet ovat väriltään vihreä, punainen ja violetti, joista vihreä on yleisin (myös tämä tieto on uusimmasta Toyfare Magazinesta).

Henkilökohtaisesti prototyyppimiekka oli mielestäni paremman näköinen, mutta edelleen on aikomukseni yritää kaksi He-Roa ostaa, sillä hahmo näyttää edelleenkin mahtavalta, vaikka tuo sininen miekka hieman hyppääkin silmille näitä kuvia katsoessa. He-Ro tulee ensin myyntiin SDCC-messuilla heinäkuun lopulla ja sen jälkeen se tulee myyntiin Mattycollectoriin, joko heinäkuun viimeisellä viikolla tai elokuun alkupuolella, tarkkaa aikaa ei ole vielä tiedossa. Mattycollector.comin mukaan He-Ron tilausraja on laskettu 10:stä 6:een.

Päivitys 10.6.2009:

He-Ron sauvan violetista jalokivestä on nyt julkaistu kuva erään arvostelun yhteydessä. Lisäksi ajattelin lisätä tähän kuvan myös punaisesta jalokivestä, vaikka kuva on peräisin luvattomasta Ebay-huutokauppakohteesta (joka on jo ilmeisesti sulkeutunut), mutta koska on varmistunut, että punainen todellakin on yksi jalokivien väreistä, niin siitä tuskin mitään haittaakaan on. Molemmat kuvat on leikattu alkuperäisistä kuvista, mutta niiden tarkoituksena onkin vain esitellä jalokivien värit.

He-Ro sauva violetti loitsukivi He-Ro sauva punainen loitsukivi

Päivitys 2 (13.6.2009):

Mattel on julkaissut hieman lisätietoa ja pari uutta kuvaa He-Rosta. Ensinnäkin He-Ro tulee myyntiin Mattycollector.com:iin maanantaina 3.8.2009 klo 19:00 (Suomen aikaa). Mattel on myös antanut kaikille loitsukiville eri nimet ja varmasti kyse on täysin siitä, että Mattel haluaa fanien ostavan mahdollissimman monta He-Roa saadakseen kaikki kolme loitsukiveä kerättyä.

vihreä kivi – suojeluksen loitsu (Spell of Protection)
punainen kivi –  puolustuksen loitsu (Spell of Defence)
violetti kivi – parannuksen loitsu (Spell of Healing)

Henkilökohtaisesti en aio ostaa kuin kaksi He-Roa, joista toinen avataan ja toinen pysyy paketissa. Avatulle He-Rolle toivon saavani violetin kiven, mutta ylimääräisiä hahmoje en osta vaikka sitä en saisi.

Kaikki kolme loisukiveä samassa kuvassa

Kaikki loitsukiviversiot

He-Ron SDCC-versio

He-Ro SDCC-versio

He-Ro miekan kanssa (tähtiefekti näkyy ehkä hieman aiempia kuvia paremmin)

He-Ro ja miekka

About these ads

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: